Black_spot
Creativity never ends

Wij ontwerpen websites die
winstgevend zijn

betaalbaar zijn

snel zijn

makkelijk vindbaar zijn

modern zijn

 prachtig zijn

professioneel zijn

Black_spot
Het beste webdesign

Webdesign Veendam

Ben je als ondernemer op zoek naar een nieuwe website voor jouw bedrijf in Veendam? Zo ja, dan is Let’s Build That Site het juiste bedrijf voor jou. Onze websites zijn ontworpen om jouw boodschap te verduidelijken, je merk sterker te maken, en om meer klanten aan te trekken en je verhaal te vertellen!

In de huidige digitale wereld is het hebben van een fantastisch webdesign een “must” voor elk bedrijf. Een geweldig webdesign kan heel wat waarde toevoegen aan jouw bedrijf. Wij kunnen je beloven dat met onze jarenlange ervaring, wij de beste website voor jou zullen ontwerpen waardoor jouw bedrijf sterk zal groeien.

Ondanks dat wij in Groningen zijn gevestigd, zijn wij altijd beschikbaar om te werken met ondernemers en kleine/middelgrote bedrijven in Veendam en andere delen van Nederland.

Black_spot
De oprichter van Let's Build That Site

Hi, ik ben Kev de bouwer

Graag stel ik mij even voor mijn naam is Kevin Jefferson oftewel ‘’ Kev de bouwer’’. Mijn passie is om creatieve ondernemers helpen met hun bedrijf te online te groeien.

Websites worden geoptimaliseerd en ontworpen op basis van een betere vindbaarheid. Wij zorgen ervoor dat jouw website opvalt en een betere online positie krijgt. Wij streven naar een lange termijn zichtbaarheid online.

Als je met Let’s Build That Site werkt, zul je niet alleen het gevoel hebben dat je onze enige klant bent, maar ook dat je deel uitmaakt van het team.

Black_spot
Ontvang je website vandaag nog

Onze website pakketten

Alle pakketten hebben hun eigen unieke eigenschappen en is voor iedere klant verschillend. Wij behandelen geen enkel project hetzelfde alles wordt aangepast aan de unieke klant. Wij van Let’s Build That Site maken het onmogelijke mogelijk voor jou.

Business kits

Al vanaf:
100 excl. BTW
 • Website template naar keuze
 • Geheel aangepast naar wens
 • Perfect op mobiel en tablet
 • Social Media links gekoppeld aan de website
 • Bonus website trainingssessie
 • Bonus business essential
 • Bonus social media kit

Website volledig op maat

Al vanaf:
750 excl. BTW
 • 30 minuten webshop strategie consult
 • Op maat gemaakt tot in detail
 • 5 webpagina’s volledig op maat gemaakt
 • Perfect op mobiel en tablet
 • Bonus website trainingssessie
 • Snel vindbaar in Google
 • 1 revisie ronde
Meest populair

Webshop volledig op maat

Al vanaf:
1000 excl. BTW
 • 30 minuten webshop strategie consult
 • Direct veilig online betalen
 • 5 webpagina’s volledig op maat gemaakt
 • Maximum of 5 products
 • Bonus webshop trainingssessie
 • Snel vindbaar in Google
 • 1 revisie ronde
Black_spot
Laat je bedrijf aan de wereld zien​

De voordelen van het werken met Let's Build That Site

Bij Let’s Build That Site is het ons doel om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf succesvol online is met het beste webdesign. Wij willen dat je het meeste uit jouw bedrijf in Veendam haalt met een fantastische webdesign. Voordat je het weet, zal iedereen in Veendam, en de rest van Nederland, op de hoogte zijn van jouw bedrijf. Hieronder hebben we de voordelen van het werken met ons opgenomen:

Black_spot
Hoe het werkt

Ons webdesign proces in Veendam

Om ervoor te zorgen dat jouw website zo goed mogelijk wordt ontworpen, volgen wij een strategische aanpak. Hoewel onze aanpak voor elk bedrijf anders is, blijft het basisprincipe hetzelfde. Hieronder hebben wij ons proces in 3 fasen samengevat, om je een idee te geven van hoe wij werken. 

1. Kies je pakket

Wij hebben diverse pakketten verkrijgbaar. In onze online shop zijn website business kits al verkrijgbaar vanaf €100, deze passen wij speciaal aan voor jou. Wil jij een website of een webshop op maat? Neem dan contact met ons op.

2. Lever je content

Je ontvangt een vragenlijst van ons om de inhoud en het content te verzamelen voor je toekomstige website. Vervolgens beginnen we met het ontwerpen van de website afhankelijk van welk pakket je hebt gekozen.

3. Je website is nu online

Om alles goed te beveiligen en op de lange termijn te laten werken is het belangrijk dat je website regelmatig onderhouden wordt. Laat ons het zware werk doen terwijl jij met andere werkzaamheden bezig kunt. Wij bieden website onderhoudsdiensten aan.

Black_spot
Help jouw bedrijf groeien en grijp deze freebie

Pak je gratis lijst van 15 geweldige gratis tools die elke online ondernemer zou moeten kennen

Grijp deze kans pak je lijst met 15 onmisbare gratis tools die elke ondernemer zou moeten kennen. Ook onze business heeft een enorme boost gekregen van deze tools, nummer 3 is onze favoriet. Meld je gratis aan en laat ons weten welke tool jou het beste bevalt.

*Door in te schrijven ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Black_spot
Onze collectie

Kies jouw nieuwe website

Black_spot
Neem onze klanten op hun woord

Wat andere ondernemers zeggen over ons

Black_spot
Laten wij jouw nieuwe website bespreken

Webdesign nodig in Veendam?

Je kunt contact met ons opnemen via het formulier of je kunt je aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek. LBTS is een laagdrempelig bedrijf die altijd open staat om jouw creativiteit te laten uitkomen. Je mag ons mailen naar info@letsbuildthatsite.com. Wil je ons liever bellen? Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 via +31611249756. Wij beantwoorden e-mail en telefoontjes binnen 24 uur. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je het beste webdesign in Veendam hebt.

*Verplicht

Black_spot
Het is gratis

Doe mee aan The 7-Day Pre Workout Challenge!

Heb jij het in je om een online fitness coach te worden? Doe mee aan deze gratis 7 – daagse challenge om je te helpen de juiste mindset te ontwikkelen. Er is geen voorkennis nodig. Het enige dat nodig is, is je eerlijke inzet gedurende 7 dagen! 

*Door je in te schrijven, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.