Recensies

5/5

Ik heb nog nooit in mijn leven zo’n hoog niveau van klantenservice en technische ondersteuning gehad. Als ik vragen of problemen had, stond Kevin klaar om het probleem aan te pakken en in een paar minuten op te lossen. Ik zou iedereen die een website wil laten bouwen aanraden.

eric loney image (1)
Eric Loney

Eric Loney - Eigenaar van Eruns

Dit is een fantastisch bedrijf! Ze hebben me gesteund om de website van mijn familiebedrijf heel snel op te starten. Met het voor altijd veranderende bedrijf waren ze er om te ondersteunen wanneer er veranderingen moesten worden aangebracht. Handen omlaag 5-sterren!

82548568_1966552713488721_3465749539393110016_n
Patrick Convery

Eigenaar van Family Business

Ik vond het absoluut geweldig om met Let’s Build That Site te werken. Ze waren met mij elke stap van de weg en hebben mijn website omgetoverd. De website was binnen één week klaar en ik was erg blij met het resultaat.

owner of rijschool snelvooruit (1)
Safoera Chiragali

Eigenaar van Rijschool Snel-Vooruit

Het was een genoegen om met Let’s Build That Site te werken. Ze hebben aandacht besteed aan elk detail en waren erg meegaand met onze website. Ze gingen verder dan verwacht om ervoor te zorgen dat de site precies was wat ik voor ogen had.

aletta picture
A. Winter

Eigenaar van Hairextensions Groningen

Het was een absoluut plezier om met Kevin van Let’s Build That Site te werken. Hij heeft de visie om mijzelf, andere ondernemers en bedrijven te helpen om online een onvergetelijke indruk achter te laten. Ik zou dit bedrijf ten zeerste aanbevelen voor alle website diensten die je nodig hebt. Vooral als je meer bezoekers wilt inspireren en aantrekken!

kaitln image
Kait Cunningham

Eigenaar van Kalming Kait

Als het gaat om het maken van professionele, aantrekkelijke en effectieve websites, kan geen enkel bedrijf Let’s Build That Site overtreffen. Binnen een paar dagen had ik een geweldige website en ze gingen verder dan onze verwachtingen. We hadden geen beter website ontwerp bedrijf kunnen kiezen.

ad9.jpg
Uriël Sabajo

Eigenaar van Uriël Spritual Healing

Black_spot
Contact ons

Laten we beginnen!​

Je kunt ons mailen op info@letsbuildthatsite.com. Wil je ons liever bellen? Dan kun je ons van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur bereiken via +31625149145. LBTS is een laagdrempelig bedrijf dat altijd open staat om je creativiteit tot leven te laten komen. E-mails en telefoontjes beantwoorden wij binnen 24 uur.

*Verplicht