Privacy en AVG van Let's Build That Site

De privacyverklaring is een verklaring van principes en richtlijnen met betrekking tot de bescherming van persoonlijke informatie van onze klanten & individuele dienstverleners.

01

Deze website wordt beheerd door Let's Build That Site​

Let’s build that site heeft haar maatregelen genomen om aan de nieuwe AVG wetgeving te voldoen. Onze website bevat een SSL-certificaat daarnaast hebben we een cookie-en privacyverklaring aangepast. We volgen strikte protocollen als het gaat om persoonsgegevens zoals loginnamen en wachtwoorden. Wij bezitten een verwerkersovereenkomst voor externe partijen, die onze gegevens voor ons bewaren. In iedere overeenkomst vermelden wij aan onze klanten welke gegevens er worden verwerkt en de reden ervan. Ook wordt er vermeldt hoe deze gegevens kunnen worden aangepast door jou en eventueel opgevraagd.

Wanneer er een gratis offerte wordt aangevraagd, contact wordt opgenomen via ons contactformulier, een reactie op ons blog of een aanvraag voor de nieuwsbrief. Worden de onderstaande gegevens door jou aan ons doorgegeven. Deze gegevens worden verzameld wanneer je een dienst van ons (wilt) afnemen. Voor de tot stand brengen van de overeenkomst die er zal worden aangegaan.

Jij hebt het recht om je eigen persoonsgegevens in te zien, te wijzigen of zelfs te verwijderen. Daarnaast heb je ook het recht om de toestemming voor gegevensverwerking in te trekken of er een bezwaar tegen te maken. Je hebt ook het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Je kunt een verzoek doen tot inzage, wijzigingen, verwijdering, gegevensoverdraging of een bezwaar geven op de verwerking van je gegevens. Ter bewijs stelling dat dit verzoek daadwerkelijk van jou is, verzoeken wij een kopie of een scan van je identiteitsbewijs mee te sturen naar info@letsbuildthatsite.com. Wij gaan binnen 2 weken op het verzoek in.Ter bescherming van je privacy kan je MRZ ( machine readable zone), pasfoto, paspoortnummer en burgerservicenummer zwart markeren. Wij zien dan alleen je naam en geboortedatum en geboorteplaats.

Verder willen wij je erop wijzen dat je een klacht kan indienen bij de nationale toezichthouder volgens de onderstaande link. https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

02

Met wie deelt Let's Build That Site jouw gegevens?

Jouw gegevens worden niet verkocht aan andere partijen, wij gaan zorgvuldig en vertrouwelijk met jouw informatie om.

03

Ben je onder de 16?

Alleen kijkers van 16 jaar of ouder hebben toestemming om toegang te krijgen tot onze diensten. Als online marketing bureau zijn wij niet van plan om gegevens te verzamelen van onze website kijkers onder de 16 jaar. Als het zo is dat je jonger bent dan 16 jaar, dan mag je ons alleen toestemming geven om je gegevens te verwerken met de toestemming van een van je ouders of wettelijke voogden. Omdat wij niet kunnen bevestigen of een bezoeker ouder is dan 16 jaar, raden we alle ouders aan om betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen. Door betrokken te zijn bij de online activiteiten van jouw kinderen wordt voorkomen dat hun gegevens zonder toestemming van de ouders worden verzameld. Als jij ervan overtuigd bent dat wij zonder toestemming persoonlijke informatie over iemand onder de 16 hebben verzameld, neem dan gerust contact met ons op via info@letsbuildthatsite.com en wij zullen de gegevens onmiddellijk verwijderen.

04

Hoe worden jouw gegevens beveiligd door Let’s Build That Site:

Let’s Build That Site zal ernaar streven de meest recente versleutelingsmethoden en beveiligingstechnieken te gebruiken bij het opslaan en verzenden van jouw gegevens. De gegevens worden veilig opgeslagen en verzonden, wie niets te maken heeft met de gegevens kan er niet bij. 

05

Cookies

Bij het gebruik maken van onze website www.letsbuildthatsite.com worden gegevens achter gelaten. De website laat een aantal soorten cookies op je computer achter, die worden gebruikt om de website beter te laten werken op jouw apparaat.

Onderstaand kan je lezen waarom we dat doen en welke cookies er worden gebruikt. Dit gaat over onze volledige website maar ook voor bijvoorbeeld het aanmelden van de nieuwsbrief.  

Voor het beter en sneller te laten functioneren van onze website, worden de cookies afgestemd op jouw voorkeuren. Bepaalde gegevens van je gebruik op deze website worden verzameld voor het beter laten functioneren van de website. Dit noemen we cookies. Kleine tekstbestanden die automatisch op je computer worden geplaatst. Je kunt zelf het gebruik van cookies uitschakelen via de instellingen van je browser. Dit zal leiden tot een minder goede werkende site. Derde partijen kunnen ook je internetgedrag volgen:

06

Hoe worden jouw gegevens beveiligd door Let’s Build That Site:

Let’s Build That Site zal ernaar streven de meest recente versleutelingsmethoden en beveiligingstechnieken te gebruiken bij het opslaan en verzenden van jouw gegevens. De gegevens worden veilig opgeslagen en verzonden, wie niets te maken heeft met de gegevens kan er niet bij. 

07

Let’s Build That Site verwerkt je persoonsgegevens doordat:

08

Hoe lang bewaren wij jouw gegevens?

Let’s Build Die Site slaat jouw persoonlijke gegevens niet langer op dan strikt noodzakelijk is om de doeleinden waarvoor jouw gegevens worden verzameld te realiseren. Wij gebruiken de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) persoonsgegevens:

09

Waarom verzamelen wij jouw gegevens?​

10

Contact, mailing en reclame

Let’s Build That Site zal ernaar streven de meest recente versleutelingsmethoden en beveiligingstechnieken te gebruiken bij het opslaan en verzenden van jouw gegevens. De gegevens worden veilig opgeslagen en verzonden, wie niets te maken heeft met de gegevens kan er niet bij. 

11

Wijzigingen in de privacy verklaring

Wij behouden ons het recht voor om ons privacy verklaring op elk moment bij te werken of te wijzigen.  Het is daarom aangeraden om dit privacy verklaring regelmatig te controleren, zodat je op de hoogte wordt gehouden. De meest recente versie is altijd te zien op de website.

12

Websites van derden​

Dit cookie- en privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die via deze website via links kunnen worden bezocht

13

Automatische besluitvorming

Bij Let’s Build That Site nemen wij geen beslissingen op basis van geautomatiseerde verwerking over zaken die (significante) gevolgen kunnen hebben voor mensen. Dit zijn beslissingen die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat er een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Let’s Build That Site) tussen zit.

14

Wil jij inzicht in je gegevens?

Dat is ten allen tijde mogelijk, dien hiervoor een schriftelijk verzoek in. Mochten er aanpassen zijn, kan je deze altijd doorgeven. Bij opmerkingen over de persoonsgegevens of het privacy en cookies statement kan je contact opnemen met info@letsbuildthatsite.com.

Black_spot
Alles dat je nodig hebt

Ontvang Dit Gratis Online Fitness And Nutrition Mini Pack

Wij willen dat je de tijd en frustratie van online fitness en voeding wegneemt met deze gratis hulpbron.

*Door je in te schrijven, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.