Over ons

Jij hebt waarschijnlijk net als ons ontelbare uren, bloed, zweet en tranen in je fitness en voedingsonderneming geïnvesteerd. Nu is het tijd om jouw online positie een flinke boost te geven door een goed werkende website die klanten trekt. Wij helpen jou hiermee en maken het onmogelijke mogelijk.

This is an image of kevin with checkered suit 1
Black_spot
Wij zijn gepassioneerde websitebouwers

Welkom bij Let’s Build That Site

Het is voor iedere fitness en voedingsondernemer een uitdaging om zowel offline als online jouw bedrijf te laten veranderen in een bekend merk. Wij noemen dit ook wel ‘’branding’’ , het creëren van naamsbekendheid. 

Een eerste stap is een online sterke positie die bestaat uit een opvallende website die speciaal gebouwd is op basis van optimalisatie en vindbaarheid in de zoekmachines. 

Geen zorgen, wij zijn hier om jou hiermee te helpen.

Wij hebben snel en makkelijk proces opgezet voor het aanbieden van onze diensten. Alles is bij ons mogelijk voor ieder budget is er een pakket.

Black_spot
Krijg de beste website

Wij geloven dat jij alles mogelijk kunt maken

Met de juiste expert aan je zijde maken wij samen met jou het onmogelijke mogelijk. Dit is onze succesformule en wij zullen er alles aan doen om jouw onderneming te laten groeien tot een sterke online positie

This is an image of Kevin flex 1 1 scaled
Black_spot
Hoe het werkt

Wij hebben het eenvoudig gemaakt

1. Kies je pakket

Wij bieden verschillende website pakketten aan. Vanaf €100 kan je een fantastische en hoogwaardige website krijgen om jouw bedrijf online te brengen. Je kunt ook kiezen voor een op maat gemaakte website of webshop vanaf €750.

2. Lever je content

Je ontvangt een vragenlijst van ons om de inhoud te verzamelen voor je toekomstige website. Zodra wij jouw inhoud hebben ontvangen zullen wij beginnen met het ontwerpen van de website op basis van jouw behoeften en het website pakket dat jij hebt gekozen.

3. Je website is nu online

Om alles goed te beveiligen en op de lange termijn te laten werken is het belangrijk dat je website regelmatig onderhouden wordt. Laat ons het zware werk doen terwijl jij met andere werkzaamheden bezig kunt. Wij bieden website onderhoudsdiensten aan.

Black_spot
Neem onze klanten op hun woord

Wat andere ondernemers zeggen over ons

Black_spot
Contact ons

Klaar om je avontuur te beginnen?

Je kunt contact met ons opnemen via het formulier of je kunt je aanmelden voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Je kunt contact met ons opnemen via het formulier. LBTS is een laagdrempelig bedrijf die altijd open staat om jouw creativiteit te laten uitkomen. Je mag ons mailen naar info@letsbuildthatsite.com. Wil je ons liever bellen? Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00. Wij beantwoorden e-mail en telefoontjes binnen 24 uur.

*Verplicht

Black_spot
Het is gratis

Doe mee aan The 7-Day Pre Workout Challenge!

Heb jij het in je om een online fitness coach te worden? Doe mee aan deze gratis 7 – daagse challenge om je te helpen de juiste mindset te ontwikkelen. Er is geen voorkennis nodig. Het enige dat nodig is, is je eerlijke inzet gedurende 7 dagen! 

*Door je in te schrijven, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.