Disclaimer

Hieronder hebben we onze disclaimer opgenomen. Neem de tijd en lees deze aandachtig door. Bij vragen kan je ons altijd bereiken.

Black_spot
Samen kunnen we alles bereiken​

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze overeenkomsten en aanbiedingen

Deze website is gemaakt met zorgvuldigheid echter is het mogelijk dat bepaalde informatie niet meer helemaal juist of actueel is. Let’s Build That site stelt zich niet aansprakelijk voor de gevolgen van alle activiteiten die worden ondernomen op basis van de inhoud, content, gegevens, geluiden en teksten. Wij verwijzen je naar onze algemene voorwaarden.

01

Refereren of Linken

Het is wel toegestaan om te linken en of te refereren naar de website van www.letsbuildthatsite.com. Let’s Build That Site kan hierbij niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van en publicatie van vrijwillige bijdragen.

02

Copyright

De inhoud van de website, content, gegevens, geluiden en teksten beschermd door auteurs- en databankrechten. Wij delen hierbij mede dat zonder schriftelijke toestemming van Let’s Build That Site het niet is toegestaan om deze site of een onderdeel ervan te kopiëren. De rechten van alle content en teksten liggen bij Let’s Build That Site, tenzij anders is vermeld via een duidelijke bronvermelding of backlink naar www.letsbuildthatsite.com. Voor verspreiding van overige manieren van content en teksten van Let’s Build That Site, wordt uitdrukkelijk schriftelijke toestemming vereist.

03

Informatie afkomstig van derden

Eventueel geplaatste informatie op www.letsbuildthatsite.com van derden, geeft uitsluitend de persoonlijke mening van de inzender. Wij stellen ons niet aansprakelijk en verantwoordelijk voor de inhoud, de toegang van de website noch de informatie van de gelinkte website.

04

Onvolkomenheden

Let’s Build That Site stelt zich niet aansprakelijk voor defecten, virussen, verlies van gegevens van deze website. Echter stelt Let’s Build That Site zich niet aansprakelijk voor onvolkomenheden met betrekking tot het gebruik en de toegang van deze website. Wanneer berichten door jou per e-mail naar Let’s Build That Site worden verzonden, accepteer je het risico van onderschepping en manipulatie. Wij adviseren je dan ook om niet gevoelige persoonsgebonden informatie per e-mail naar ons te verzenden.

Open chat
Need any help?