Hoe word ik succesvol?

Hoe word ik succesvol afbeelding

Table of Contents

Hoe word ik succesvol? In deze tijd wil iedereen snel een succes worden. Eerlijk gezegd is er geen enkele geheime hack die je in één nacht succesvol zal maken. Om succesvol te worden moet je hard werken, doorzetten en geduld hebben. Stel je voor over 5 jaar. Waar zie je jezelf? Misschien op het strand met je vrienden en familie, of zittend op de bank met je vrouw naar een romantische film kijken. Je succes ligt in jouw handen. De waarheid is dat succes geen doel of bestemming is, maar een mentaliteit die je aanneemt om je doelen te bereiken.

Ik heb er altijd van gedroomd om mijn eigen bedrijf te hebben, en op mijn 27e heb ik dat bereikt. Maar ik kreeg het niet voor elkaar door alleen maar over de magische lamp van een geest te wrijven, en het werd gerealiseerd. Het werd werkelijkheid omdat ik elke dag en nacht hard aan het werk was, zo hard dat ik soms zelfs vergat te eten en te slapen. Maar dat is wat droomjagers doen, ze jagen dromen na. Ik zou jou alle dingen kunnen vertellen die je moet doen om succesvol te zijn, en in het begin zal je waarschijnlijk een paar van die dingen doen, maar over 3 maanden ben je weer terug bij je huidige routine. Succesvol worden is een levensstijl, het moet een deel van jezelf worden. Dus, als je eindelijk wilt uitzoeken hoe je succesvol kunt worden, blijf dan dit artikel lezen.

Wat is succes in het leven?

De eerste vraag die je moet stellen is: Wat betekent succes in het leven? Om die vraag gemakkelijk te kunnen beantwoorden, is succes in het leven wat je ervan maakt. Sommigen definiëren succes als het hebben van luxe boten en grote huizen, terwijl anderen een leven vol vreugde en geluk met hun familie en kinderen als de ware betekenis van succes beschouwen. Iedereen denkt anders over wat hen succesvol maakt in het leven. Als je eenmaal hebt uitgezocht wat voor jou persoonlijk belangrijk is, kun je jezelf focussen op jouw visies en doelen.

Hier zijn mijn 10 tips om succesvol te worden

#1. Maak en volg een strategie
Succesvol afbeelding
Hoe word ik succesvol? 1

Het is tijd om aan de slag te gaan. Geen gezeur meer over het leven en hoe slecht het is. Niet meer jaloers zijn op het succes van jouw vrienden. Het is nu jouw tijd! Wees duidelijk over wat je wilt bereiken in het leven, en schrijf deze doelen op. Maar schrijf ze niet alleen op, of plaats ze op je Instagram, zodat de hele wereld het kan zien. Je moet gefocust blijven en ze allemaal voltooien.

2 jaar geleden schreef ik een bericht aan mezelf op een klein stukje papier en plaatste het in mijn portemonnee. De boodschap was “Beste Kevin, je zult de komende jaren een groot succes worden”. Ik las dat bericht elke dag, vooral op de dagen dat ik niet gemotiveerd was om te werken. Toen ik dat bericht eenmaal las, gaf het mij een enorme energie boost om door te gaan en hard te blijven werken. Je kunt ervoor kiezen om ofwel lange termijn doelstellingen te schrijven, ofwel korte termijn doelstellingen of zelfs beide. Ik kies ervoor om beide te schrijven omdat ze me allebei gemotiveerd houden.

Maar zorg ervoor dat je doelen vaststelt die motiverend zijn en je op gang kunnen houden. Doelen zonder een plan van aanpak hebben is gelijk aan een struisvogel die met zijn hoofd in de grond rondloopt. Je hebt dan te veel aan je hoofd en dat zorgt ervoor dat je super gestrest raakt. Uiteindelijk zul je super gefrustreerd raken van jezelf, en je doelen zullen in elkaar storten. Op naar de volgende tip.

#2. Het ontwikkelen van mentale weerbaarheid
Hard werken om een succes te worden
Hoe word ik succesvol? 2

Mentale weerbaarheid is een eigenschap die bepalend is voor jouw vermogen om consistent te presteren onder stress en druk. Het is een zeer belangrijke eigenschap om te presteren. Mensen die een mentale weerbaarheid hebben zijn altijd in staat om een uitdaging aan te gaan omdat ze uitdagingen als mogelijkheden zien. Mentale weerbaarheid maakt het mogelijk om met vertrouwen jouw eigen toekomst te bepalen.

Dus wat kan je doen om jouw mentale weerbaarheid te verbeteren en succesvol te worden in het leven?

  1. Je moet in jezelf geloven: Stop met negatief zijn en blijf positief. Je moet alle negativiteit uit jouw leven halen. Blijf vechten, ongeacht de omstandigheden.
  2. Blijf proberen: Zelfs als het onmogelijk lijkt, moet je het blijven proberen. Een van de belangrijkste gewoontes van succesvolle mensen is dat ze altijd blijven proberen ongeacht hoe moeilijk de situatie is. Het belangrijkste is dat je tegenslagen en mislukkingen moet zien als leermogelijkheden.
  3. Zoek steun: De wereld is erg groot en je kunt je soms eenzaam voelen. Het kan moeilijk zijn om moeilijke obstakels alleen te overwinnen. Het hebben van een sterk ondersteuningssysteem kan het gemakkelijker maken om moeilijke obstakels te overwinnen. Daarbij kan je denken aan vrienden, collega’s, mentors, familieleden, en iedereen die je kent zal je aanmoedigen als het moeilijk wordt. Onthoud dit: Als je iemand in jouw kring hebt waarvan je denkt dat hij of zij jou tegenhoudt, wees dan niet bang om hem of haar uit je leven te halen. Omring jezelf altijd met positiviteit.

#3. Stop met praten, en begin te doen
Hard werken om succesvol te worden
Hoe word ik succesvol? 3

Heb je je ooit afgevraagd hoe productief je zou zijn als je niet praatte over hoe productief je zou kunnen zijn? Geloof mij, je zou heel productief kunnen zijn. Je wordt geen succes als je niks doet. Je moet bloed, zweet, tranen, tijd en moeite investeren in het bereiken van jouw doelen.

Denk aan alle succesvolle mensen die je zou kunnen verafgoden zoals Jeff Bezos, Bill Gates, Mike Trout, Kobe Bryant (R.I.P) en Michael Jordan. Deze mannen werden geen succes door lui te zijn. Ze werkten elke dag hard aan en werden beloond voor hun harde werk. Het lijkt misschien makkelijker om gewoon thuis te komen en Netflix of Videoland op te zetten na een lange dag op werk, maar als je succesvol wilt worden moet je harder werken dan iedereen.

#4. Geniet van het zoeken van jouw succes
Hoe word ik een succes leuk afbeelding
Hoe word ik succesvol? 4

Denk aan alle succesvolle mensen die je zou kunnen verafgoden zoals Jeff Bezos, Bill Gates, Mike Trout, Kobe Bryant (R.I.P) en Michael Jordan. Deze mannen werden geen succes door lui te zijn. Ze werkten elke dag hard aan en werden beloond voor hun harde werk. Het lijkt misschien makkelijker om gewoon thuis te komen en Netflix of Videoland op te zetten na een lange dag op werk, maar als je succesvol wilt worden moet je harder werken dan iedereen.

#5. Stop met zoeken naar validatie
Word een success fantastisch afbeelding
Hoe word ik succesvol? 5

Je moet doen waar je van houdt. Er zullen tijden zijn dat de weg naar het bereiken van jouw doelen vermoeiend kan worden, waardoor het voor jou een grotere uitdaging wordt om succesvol te worden. Maar als je houdt van wat je doet, dan maak je het leuk. Je begint uitdagingen te zien als leuke en spannende leerervaringen.

#6. Wees niet bang om te falen
Een man die is een succes geworden
Hoe word ik succesvol? 6

Als je ergens goed in wilt zijn dan kan je niet bang zijn om te falen. Je gaat een miljoen keer falen. Michael Jordan, die een van de grootste basketbalspelers aller tijden is zei ooit: Ik heb meer dan 9000 schoten gemist in mijn carrière. Ik heb bijna 300 wedstrijden verloren. 26 keer, heb ik het spel winnende schot genomen en gemist. Ik heb steeds weer gefaald in mijn leven. En daarom lukt het me ook. Als dat je niet inspireert, dan weet ik niet wat kan. Het punt is dat je het moet blijven proberen.

#7. Geloof in jezelf
Een man die dapper is
Hoe word ik succesvol? 7

Alleen jij kan in jezelf geloven! Succes moet iets zijn wat je jezelf kan inbeelden. Je komt meer dan waarschijnlijk mensen tegen die aan jou gaan twijfelen, en aan jouw vermogen om succesvol te worden. Je moet ze je laten vallen. Mensen die niet kunnen slagen, haten het om anderen te zien doen, en daarom willen ze je mee naar beneden brengen. Laat je dromen niet wegvallen omdat iemand anders die van hen niet kunnen bereiken. Blijf in jezelf geloven!

#8. Laat je niet tegenhouden door jouw comfort zone
Afbeelding van een vrouw in haar comfort zone
Hoe word ik succesvol? 8

Veel mensen zijn bang voor verandering. Ze zullen het risico niet nemen en er spijt van krijgen. Het leven is erg kort! Je moet risico’s nemen en uit je comfort zone komen om succesvol te worden. Succesvolle mensen bloeien in tijden van verandering. Ze nemen risico’s die anderen niet nemen. Risico’s nemen lukt niet altijd, maar als het wel lukt dan levert dat een enorme beloning op. Weet je wat voor beloning je krijgt door geen risico’s nemen en in je comfort zone blijven? Absoluut niets! Dat is jouw beloning.

#9. Beheer je tijd en financiën
Finance afbeelding
Hoe word ik succesvol? 9

Door te leren hoe je met jouw geld omgaat, kan je de financiële stabiliteit in de loop van de tijd garanderen, ongeacht je inkomen. Dat betekent dat je moet stoppen met het kopen van een hoop waardeloze spullen die je niet nodig hebt.

Een ander belangrijk ding is het beheren van jouw tijd. Er zijn 24 uur in een dag, en toch is er nooit genoeg tijd. Laten we eerlijk zijn, er zal nooit genoeg tijd zijn. Maar je moet het beste maken van wat je hebt. Beheer je tijd op een verstandige manier.

#10. Geniet van het leven
Succesvol worden afbeelding on een berg
Hoe word ik succesvol? 10

Het laatste advies is om gewoon van het leven te genieten. Veel mensen raken zo verwikkeld in het najagen van succes dat ze vergeten van het leven te genieten. Ga met je vrienden op stap, bezoek je familie, ga met je kinderen naar het park en geniet met volle teugen van het leven.

Conclusie

Succesvol zijn is belangrijk voor jou. Wij zouden een miljard meer advies kunnen opsommen over hoe je succesvol kunt worden in het leven, maar als je niet bereid bent om het werk in te zetten, zal het niet rendabel zijn. Nu je klaar bent met het lezen van dit artikel heb je een optie:

Eerste optie: Je moet beginnen met het achtervolgen van jouw dromen.

Dank je wel!

Wij willen jou persoonlijk bedanken voor het feit dat je de tijd hebt genomen om onze blog te lezen. Je kunt deze blog delen met jouw vrienden, collega’s of familie, zodat zij ook het belang van succes in het leven kunnen leren.

Written by:

Kevin Jefferson (a.k.a Kev The Builder)

Kevin Jefferson (a.k.a Kev The Builder)

Hey, nice to meet you! I am founder of Let's Build That Site. Let's Build That Site has spent the last few years helping fitness professionals grow or start their business online. We can do the same for you and your business. If you would like to know more then feel free to take a look at our services or you can reach out to us via info@letsbuildthatsite.com. Have a great day!

Kevin Jefferson (a.k.a Kev The Builder)

Kevin Jefferson (a.k.a Kev The Builder)

Hey, nice to meet you! I am founder of Let's Build That Site. Let's Build That Site has spent the last few years helping fitness professionals grow or start their business online. We can do the same for you and your business. If you would like to know more then feel free to take a look at our services or you can reach out to us via info@letsbuildthatsite.com. Have a great day!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related posts

Social media

Most popular

Thinking of becoming an online fitness coach?

Then join this 7 day challenge. There’s no prior knowledge needed. This challenge was designed to show you what it takes to become an online fitness coach. All that’s needed is your honest effort for 7 days!

*By signing up, you agree to our terms and conditions

Open chat
Need any help?